Thopper – Biografi

Thopper´s karriere startede helt tilbage i 1994, hvor han fik de første jobs som Selskabsmusiker.

Efterhånden blev det til mere, og efter 5 år startede han i et orkester som Keyboard-spiller, hvor han fik en masse erfaring med i rygsækken.

I 2004 gik Thopper solo igen, og der var rigtig gang i musikken, og i 2005 kom det første album med dansktopmusik.

Siden har det taget fart.

Thopper har efterfølgende udgivet 4 Countryalbums. Fra starten i 2008, samt 2010, 2012 og sidst i 2017. Både med cover samt egne sange.

Der kom også et Album på Dansk i 2011 efter opfordring fra publikum rundt om i  landet.

Thopper´s første trin ind i musiklivet startede med en sutteklud i hånden som 3 årig. Thopper sad altid foran musikanlægget og lyttede til Kim Larsen. Senere fik han en lille guitar af plastic, så han kunne sidde og spille med på numrene.

Kim Larsen har betydet meget for Thopper, og det var det, der fik sat gang i musikken.

Som 9 årig fik Thopper et keyboard, og det første han kunne spille var “Papirsklip” med Kim Larsen. Det var efter at have set filmen “Midt om natten”. Eller noget af filmen, for efter sangen “Papirsklip” gik Thopper ind ved sit nye keyboard og begyndte at klimte. Og efter et stykke tid kunne hans mor høre en velkendt melodi, som lige havde været i filmen.

Derefter gik han til undervisning på orgel i 5 år, og begyndte så at tage ud at spille. Det var en hård tid, for nerverne sad ude på jakkesættet, og han kunne ikke så mange numre. Men som årene er gået er der kommet mere musik og erfaring hos Thopper.

I 2008 fik Thopper lyst til forandring og startede for alvor som Countrysanger med sin guitar i hånden. Det er blevet til mange solistjob siden, og i 2011 startede Thopper i sit første Countryband.

I dag har han så travlt, at han kan kalde sig professionel musiker og sanger, efter han sagde sit job op i 2009

KONTAKT/BOOKING

THOPPER MUSIK