SINGLE 2014: “ANGELS HAVE CHOICES”

SINGLE 2012: “STRANGERS ONCE AGAIN”

THOPPER – BIOGRAFI

Thopper´s karriere startede helt tilbage i 1994, hvor han fik de første jobs som selskabsmusiker.

Efterhånden blev det til mere, og efter 5 år startede han i et orkester, hvor han fik en masse erfaring med i rygsækken.

I 2004 gik Thopper solo igen, og der var rigtig gang i musikken, og i 2005 kom det første album med dansktopmusik.

Siden har det taget fart. Thopper har efterfølgende udgivet 4 Countryalbums. Et Album i 2008, 2010, 2012 og senest i 2017. Samt en hel del Singler. De 4 Country albums byder på både egne kompositioner og Covernumre.

I 2011 udgav Thopper sit andet Dansktop album, som har været på opfordring fra publikum.

Oktober 2012 er der så det 3 Countryalbum fra Thopper, som er indspillet af dygtige musikere fra Nashville. En kæmpe oplevelse fra Thopper´s side.

I 2016 er der igen fuld gang i musikken. Thopper får nu det 4 Country Album sat i gang. Der har været en del efterspørgsel på et nyt album og Thopper fik derfor lyst til igen at producere nye sange. Dog er der denne gang 4 Coversange med på Albummet. Thopper synes det kunne krydre albummet med både noget nyt og noget gammelt.

Thopper´s første trin ind i musiklivet startede med en sutteklud i hånden som 3 årig. Thopper sad altid foran musikanlægget og lyttede til Kim Larsen. Senere fik han en lille guitar af plastic, så han kunne sidde og spille med på numrene.

Kim Larsen har betydet meget for Thopper, og det var det, der fik sat gang i musikken.

Som 9 årig fik Thopper et keyboard, og det første han kunne spille var “Papirsklip” med Kim Larsen. Det var efter at have set filmen “Midt om natten”. Eller noget af filmen, for efter sangen “Papirsklip” gik Thopper ind ved sit nye keyboard og begyndte at klimte. Og efter et stykke tid kunne hans mor høre en velkendt melodi, som lige havde været i filmen.

Derefter gik han til undervisning på orgel i 5 år, og begyndte så at tage ud at spille. Det var en hård tid, for nerverne sad ude på jakkesættet, og han kunne ikke så mange numre. Men som årene er gået er der kommet mere musik og erfaring hos Thopper.

I 2008 fik Thopper lyst til forandring og startede for alvor som Countrysanger med sin guitar i hånden. Det er blevet til mange solistjob siden, og i 2011 startede Thopper i sit første Countryband.

I dag har han så travlt, at han kan kalde sig professionel musiker og sanger, efter han sagde sit job op i 2009

THOPPER MUSIK